ADMIN (07-11-2024)
اساتید اهل فن سلام و درود ... سررشته ای از نصب دیش گردان ندارم ولی در مورد عملکرد نصابم سوال دارم ! دیش منو با یه پایه لوله به زمین نصب کرد که به نظرم تراز نیست ! حال این دو تا سوالم ربطی به تراز بودن داره یا نه: ۱- هر کاری تو رسیور انجام میدم دیش خود به خود به سمت چپ میچرخه ۲- جهت های ماهواره خصوصا هاتبرد که تاکید زیادی روش داشتم ضعیف میگیره ( شبکه های یورواسپورت هیچ کدوم و نمیگیره - خودش میگه مشهد هاتبرد ضعیفه و 902 هم استانی نمیگیره ) آیا این دو اتفاق ربطی به تراز داره ؟! اگه آره که نصاب دیگه بیارم ... موقعیت : مشهد
اساتید گرامی ... تنها مشکل دیش گردانم از نظر ظاهری به نظرم تراز نبودن اونه ! سیگنال دارم منتها هر دقیقه در حد 3 تا 5 ثانیه سیگنال ضعیف میشه و با چند تا نویز مجددا صاف میشه که خیلی رو اعصابه اونم وسط فوتبال ! این میتونه ربطی به تراز داشته باشه یا مشکل ال ان بی میتونه باشه ؟ به نظدتون دلیلش چیه ؟ با رسبور مدیااستار هم چک کردم همین مشکل هست ... میدونم از سیم و رسیور نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
hamid_mz1 (08-07-2024)
متاسفانه رو شیروانیه و نصاب یکبار اومد پشیمون شد ! نتونست خوب ترازش کنه ولی در کل با توجه به قطع و وصلی مکرر سیگنال که هم قدرت و هم کیفیته به نظرم یا ساعت ال ان بی هست یا اتصال مربوط به ال ان بی ! بعید میدونم از تراز و قرارنگرفتن تو مدار باشه چون 80 درصد سیگنال پر میکنه یهو صفر میشه !
Sat0 (08-17-2024)